20 besplatnih školovanja iz oblasti biznisa i IT

20 besplatnih školovanja iz oblasti biznisa i IT

Dragi naši, kompanija LINKgroup ove godine poklanjaju 20 besplatnih školovanja iz oblasti biznisa i IT-ja osobama sa invaliditetom.

Konkurs za stipendije 2021/22. je otvoren i traje do 31. oktobra 2021. godine, a imena dobitnika biće objavljena 5. novembra 2021. godine. Besplatna školovanja dodeljuju se za programe na tri obrazovne ustanove: ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy. Ovaj program finansijske podrške ima ukupnu vrednost od oko 40.000 evra. Cilj konkursa je da se osobama sa invaliditetom obezbedi mogućnost sticanja praktičnih znanja iz oblasti biznisa, interneta i informacionih tehnologija, koja će im omogućiti da budu konkurentniji na tržištu rada i da postanu prvi izbor poslodavca za mnoga zanimanja koja donosi savremeno poslovanje.

Dobitnici će dobiti pravo da izaberu neki od jednogodišnjih programa na jednoj od tri ustanove i da ga pohađaju onlajn preko savremene Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

Prijavu i kompletnu zdravstvenu dokumentaciju, kao i motivaciono pismo, svi zainteresovani kandidati treba da pošalju na sledeću imejl-adresu: scholarship@link-group.eu., a u subjectu mejla navesti: „Besplatno školovanje OSI – Srbija”.
Potrebno je da objasne zašto su baš oni idealni kandidati za ovaj vid finansijske podrške, odnosno kako planiraju da stečeno znanje primene u svojoj karijeri.
Više detalja o samoj prijavi i konkursu možete pročitati na ovom linku bit.ly/programfinansijskepomoći